Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


JAK NAKUPOVAT
Jak nakupovat v eshopu sotecom.cz :

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Použití a zpracování Vámi poskytnutých osobních údajů se řídí zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Poskytnutá data slouží pouze k řádnému zpracování a vyřízení Vaší objednávky a nebudou poskytována jinému subjektu než zpracovateli. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, které jsou nutné pro bezproblémové doručení zboží. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Data jsou uchovávána a nejsou sdílena s aplikacemi třetích osob.


1. OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ

Nabízíme vám možnost pohodlného nákupu přímo z Vašeho domova, kde můžete nakupovat 24 hodin denně. Objednávat si můžete jednoduše a pohodlně pomocí virtuálního nákupního košíku. V případě jakýchkoliv dotazů ke zboží výměny nebo reklamace nás kontaktujte na e-mail nebo mobilní telefon.  Předmětem smlouvy je pouze zboží uvedené v kupní smlouvě – objednávce. Podmínkou pro naplnění platnosti elektronické objednávky je pravdivé vyplnění veškerých požadovaných údajů a náležitostí uvedených v objednávkovém formuláři. Objednávka je zároveň návrhem kupní smlouvy, kdy samotná kupní smlouva posléze vzniká samotným dodáním zboží.

2. POTVRZENÍ OBJEDNÁVKY

Objednávka je zpravidla přijata do 24 hodin .  O odeslání zboží dle objednávky budete informováni e-mailem popřípadě SMS avízem přepravce. V případě nejasností Vás budeme samozřejmě kontaktovat.

3. PLATBA A DODÁNÍ ZBOŽÍ

Možnosti zaplacení za zboží jsou:

* Dobírka – využívá se při způsobu doručení zaslání Českou poštou nebo spedicí Geis. Za zboží a náklady na dopravu zaplatíte při převzetí zásilky poštovnímu kurýrovi.
* Hotovost – platba v hotovosti se nejčastěji používá při osobním odběru, tj. při osobním vyzvednutí v místě sídla firmy.
* Bankovní převod – platba bankovním převodem z Vašeho účtu na náš účet  u České spořitelny nebo FIO banky.  Zboží je zasíláno po obdržení platby.

Dodací podmínky:

Zboží je dodáváno ve lhůtě 2 dní až 5 dní (zpravidla jsou zásilky podávány na poštu následující den po obdržení objednávky  popř. po obdržení platby ), v případě, že zboží není skladem, může být dodací lhůta i delší, v případě, že bude doba dodání delší než 10 dní - budeme Vás o této skutečnosti informovat. Zboží bude doručeno na fakturační, případně doručovací adresu, je-li tato zadána v objednávce. Na P.O.Box nebo poste restante adresy zboží zasíláme pouze při platbě předem (převodem na účet). O odeslání zboží je zákazník informován formou e-mailu popř . tzv SMS avízo.

Internetový obchod  si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část v případech, kdy se zboží již nevyrábí nebo je na trhu nedostupné. Také v případě, že v průběhu doby, kdy bylo zboží objednáno, došlo k výrazné změně kurzu zahraniční měny nebo ke změně ceny ze strany výrobce, vyhrazujeme si právo objednávku po dohodě s kupujícím modifikovat nebo od ní jednostranně s okamžitou platností odstoupit. V případě, že tato situace nastane, bude zákazník kontaktován e-mailem nebo telefonicky za účelem dohody o dalším postupu.